Политика | 16 Октября, 2019

Тягнибок заявив, що не дозволить Зеленському працювати на Кремль

Свежие новости: Тягнибок заявив, що не дозволить Зеленському працювати на Кремль

Лідер ВО “Свобода”, Олег Тягнибок, заявив, що не дозволить Зеленському працювати на Кремль. Саме так він пояснив численні звернення від Львівщини та Франківщини до президента проти реалізації “формули Штайнмаєра”. Свободівці вже запустили процес проти капітуляції Зеленського — і його вже не спинити. Подробиці повідомляє Тернополяни.

Під час прес-марафону Володимир Зеленський сказав, що дехто хоче “поставити його в розтяжку”. Так він прокоментував звернення від депутатів Львівської та Івано-Франківської областей до нього. Їх ініціювали місцеві осередки фракцій “Свободи” в місцевих радах. Вимагають від президента не допустити капітуляції України через підписання так званої “формули Штайнмаєра”.

Олег Тягнибок не втримався, щоб не прокоментувати слова президента. Він пояснив, що так думають у багатьох областях України. І свободівці не змушують президента виконувати певні гімнастичні трюки, а лише думають про інтереси країни. Про це треба було б подумати і самому президента, а не про те, чи впадуть його рейтинги.

“Йдеться тут не про рейтинги президента Зеленського, з якими він так клопочеться. А про незламне “НІ!” Української нації у відповідь на плани капітуляції. Про це сказали вже мільйони українців. І скажуть ще більше. “Свобода” почала процес. І “Свобода” доведе його до кінця. Ми змусимо владу працювати на українців і не дозволимо здати державу Кремлю”, — написав у соцмережі Олег Тягнибок.

Також він проінформував президента, що такі звернення написали не лише 2 області, про які згадав Зеленський, а набагато більше. І опублікував цілий список, включно з районними радами.

“Обласні ради: Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька, Рівненська, Чернівецька, Черкаська, Кропивницька. Міські ради: Полтавська,Сумська, Черкаська, Херсонська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська, Луцька, Кропивницька, Білоцерківська, Нетішинська, Новороздільська, Ніжинська, Ковельська, Калуська, Коломийська, Косівська, Бурштинська, Надвірнянська, Яремчанська, Бориспільська, Рівненська, Острозька, Вижницька, Червоноградська, Трускавецька, Стебницька, Дрогобицька, Яворівська, Бориславська, Кам‘янець-Подільська, Полонська, Славутська, Шепетівська, Горохівська, Галицька, Долинська, Тисминецька, Обухівська. Районні ради: Костопільска, Горохівська, Луцька, Верховинська, Коломийська, Надвірнянська, Березнівська, Гощанська, Дубенська, Корецька, Радивилівська, Нетішинська, Ізяславська, Турківська, Богородчанська, Долинська, Іваничівська, Любомльська, Житомирська, Калуська, Рожнятівська, Шевченківська (м.Полтава)”, — повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, що Олег Тягнибок вважає, що виконання “формули Штайнмаєра” передбачає те, що ніяк не на користь українській стороні. Зокрема, амністія бойовикам, перетворення їх у депутатів, прокурорів, суддів і “народну міліцію”, мовне самовизначення для Донбасу, дозвіл на прямі зовнішні відносини Донбасу з регіонами РФ (тобто визнання факту відсутності фактичного кордону з РФ) і фінансування всього вищезгаданого з бюджету України за захищеними статтями.

На його думку, це і є капітуляця. Але Олег Тягнибок заявив, що не дозволить Зеленському працювати на Кремль і натомість втратити державу — Україна.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты