Политика | 21 Декабря, 2018

Тимошенко звинувачує Порошенка у репресіях проти її однопартійців

Свежие новости: Тимошенко звинувачує Порошенка у репресіях проти її однопартійців Тимошенко звинувачує Порошенка у репресіях проти її однопартійців

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що президент Петро Порошенко застосовує політичні репресії до її однопартійців на Черкащині, де 23 грудня мають відбутися місцеві вибори. Про це Тимошенко заявила на сторінці у Facebook.

" Якщо хтось думає, що політичні репресії як явище в Україні зникли - він, на жаль, глибоко помиляється.

За три дні до місцевих виборів я отримала дуже тривожний сигнал з Черкаської області.

У п’ятницю обласний прокурор планує вручити підозри керівнику обласного виборчого штабу «Батьківщини» Юрію Тренкіну, голові обласної «Батьківщини молодої»

Євгену Щербині, партійцю Сергію Коломійцю. Підозри вже підготовлені і підписані. За надуманими, юридично нікчемними підставами влада планує позбавити волі керівництво обласної партійної організації.

Раніше так само безпідставно ще 4 підозри було вручено голові Черкаської обласної організації, міському голові Черкас Анатолію Бондаренку.

За нашої інформацією, підозри також готуються голові міської організації Роману Дісканту та 1-му заступнику голови обласної парторганізації Михайлу Мушієку.

В Черкаській області вже немає жодного керівника в нашій партійній структурі, який би залишився поза увагою прокуратури.

За дивним збігом обставин, сплеск прокурорської активності припав на переддень місцевих виборів. У неділю по всій Україні відбудеться чергова хвиля виборів в об’єднаних територіальних громадах, і переважна більшість - саме в Черкаській області. Тут обиратимуть депутатів у 27 ОТГ, на 146 дільницях.

І влада намагається забезпечити собі перемогу таким антидемократичним, підступним чином - фактично обезголовивши обласну «Батьківщину».

Це робиться за прямою вказівкою з Адміністрації Президента. Чесним способом вибори їм ніколи не виграти. Я знаю, що на 23 грудня влада готує ще одну серію провокацій - по всій країні псевдо-представники «Батьківщини» нібито підкуповуватимуть виборців.

Я звертаюся особисто до Петра Порошенка: припиніть! Не ганьбіться самі і не ганьбіть країну! Вам залишилось 4 місяці при владі. Змиріться з програшем, хоча б добудьте цей термін достойно, як належить чоловікові.

Ви тягнете країну назад, у олігархічне минуле з політичними репресіями, корупцією, кумівством. А Україна потребує руху вперед! " - написала лідер "Батьківщини".

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости