Криминал | Новая Одесса, 10 Января, 2020

Сутенерці з Нової Одеси оголосили вирок

Свежие новости: Сутенерці з Нової Одеси оголосили вирок

Про це йдеться у повідомленні Вознесенської місцевої прокуратури.

25-річна жителька м. Нова Одеса отримала обвинувальний вирок за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 303 КК України – незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту та сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Публічним обвинуваченням, яке підтримувалось Вознесенською місцевою прокуратурою, доведено, що жінка упродовж тривалого часу займалася сутенерством на території м. Миколаєва. Вона підшуковувала дівчат, які перебували у скрутному матеріальному становищі, та втягнула їх до занять проституцією. Половину грошей, отриманих від «клієнтів», вона залишала собі.

У ході проведення санкціонованих судом обшуків у зловмисниці вилучено наркотичні засобі, а також грошові кошти отримані в результаті протиправної діяльності.

Суд визнав зазначену особу винною в інкримінованих правопорушеннях та засудив до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости