Криминал | 25 Апреля, 2023

Суд заарештував чергові активи Оксани Марченко вартістю понад ₴1 мільярд

Свежие новости: Суд заарештував чергові активи Оксани Марченко вартістю понад ₴1 мільярд

За матеріалами Служби безпеки, суд заарештував корпоративні права Оксани Марченко в АТ "Запорізький завод феросплавів" на понад 1 мільярд гривень.

Про це повідомляє СБУ.

Як зазначається у пресслужбі, рішення суду стосується 13,7% акцій підприємства, якими дружина Медведчука володіє через чотири офшорні компанії.

"Запорізький завод феросплавів є монопольним виробником металевого марганцю в Україні та входить до списку найбільших металургійних компаній у Європі. Арешт активів убезпечить їх від продажу або перереєстрації на підставних осіб і надалі дасть змогу передати на користь нашої держави", - додали в СБУ.

Відомо, що раніше було заарештовано майно Оксани Марченко на загальну суму понад 6 мільярдів гривень. Заходи проводилися в рамках кримінального провадження за підозрою дружини Медведчука у фінансуванні російських окупаційних угруповань.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты