Криминал | Николаев, 26 Апреля, 2023

Прокуратура оголосила підозру посадовцю міськради Миколаєва через придбання генераторів за завищеними цінами

Свежие новости: Прокуратура оголосила підозру посадовцю міськради Миколаєва через придбання генераторів за завищеними цінами

Посадовця Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради підозрюють у придбанні генераторів за завищеними цінами.

Як повідомляє Миколаївська обласна прокуратура, посадовця підозрюють «у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки» – частина 2 статті 367 КК України.

За даними слідства він забезпечив проведення процедури закупівлі дизельних генераторів за завищеними цінами та без використання електронної системи Prozorro. Через це бюджет міста безпідставно втратив майже 3 мільйони гривень. 

Наразі вирішується питання щодо відсторонення посадовця від займаної посади та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты