Криминал | Николаев, 30 Августа, 2022

Суд відправив під арешт «смертельно хворого» Казімірова, який рік переховувався від слідства

Свежие новости: Суд відправив під арешт «смертельно хворого» Казімірова, який рік переховувався від слідства

Центральний районний суд Миколаєва відправив під арешт без права внесення застави 33-річного Олексія Казімірова, який майже рік переховувався від правоохоронців. Він є фігурантом кримінальної справи щодо вимагання з погрозами у жителя Миколаєва 800 доларів США. 

Про це повідомляє пресслужба Центрального районного суду Миколаєва.

Слідчим суддею Центрального районного суду Миколаєва Світланою Скрипченко обрано міру запобіжного заходу 33-річному Олексію Казимірову, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 189 КК України (вимагання).

Останній підозрюється у тому, що у липні-серпні 2021 року, він разом із своїм батьком, вимагали, погрожуючи вбивством, у місцевого мешканця 800 доларів США. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. 

У вересні минулого року, Олексій Казіміров кілька разів не з’являвся у судове засідання з розгляду клопотання про обрання йому, в рамках зазначеного провадження, міри запобіжного заходу, без поважних причин. Щодо нього постановлялась ухвала про привід, яка не була виконана, через неможливість встановити місцезнаходження останнього. За такого, Олексія Казімірова було оголошено в міжнародний розшук.

Днями його було затримано у Києві та доставлено до Центрального районного суду Миколаєва для обрання міри запобіжного заходу.

Перед початком та у ході засідання, Олексій Казіміров поскаржився на погане самопочуття, проте медики бригади «швидкої», що двічі виїжджали на виклик не виявили причин для його госпіталізації.

Підозрюваний та його захисник просили обрати запобіжний захід не пов'язаний з тримання під вартою, зокрема цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю.

Водночас судом, з урахуванням особи підозрюваного, встановлено, що будь-який інший запобіжний захід, окрім тримання під вартою не забезпечить його належної процесуальної поведінки.

За такого, слідчий суддя Світлана Скрипченко ухвалила, обрати щодо останнього запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты