Общество | 23 Сентября, 2024

Стало відомо, хто поїде на Дитяче Євробачення від України

Свежие новости: Стало відомо, хто поїде на Дитяче Євробачення від України

Відбувся фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення, яке цього року пролунає у Мадриді. І вже відомо, хто представить нашу країну і як голосували журі та глядачі.

Так, у фіналі виступили шість учасників:

  • Анастасія Бєлібова - "Unbelievable"
  • Ангеліна Глогусь - "Плачуть ангели"
  • Злата Іванів - "Ожерельє"
  • Вероніка Коган - "Harmony"
  • Артем Котенко - "Дім"
  • Ілля Коновченко – Spaceship.
 
 
 

Ведучими Нацвідбору були Артур Мірошниченко та Ганна Трінчер. А поза сценою з маленькими співаками та їхніми групами підтримки спілкувалася Ганна Тульєва.

У журі Нацвідбору цього року були співачка Roxolana, учасник та саунд-продюсер гурту Tvorchi Андрій Гуцуляк, а також член журі нацвідбору на "Євробачення 2020" Віталій Дроздов.

Голосування відбувалося так: глядачі голосували у "Дії", а члени журі виставили свої бали. Найвищий бал від зіркових експертів здобула Злата Іванів.

 
 
 

 

За результатами голосування у "Дії" найбільший бал отримав Артем Котенко. Він та Злата Іванів зібрали однакову кількість балів (від журі та у "Дії"). І, за правилами конкурсу, у Нацвідборі переміг учасник, який отримає найвищу оцінку від глядачів.

 
 
 

Отже, перемогу здобув Артем Котенко. Артист був дуже розчулений і не стримував сльози. Хлопчик подякував за перемогу та виголосив зі сцени важливі слова.

 
 
 

 

"Я дуже всім вдячний за голоси. Я вдячний журі за те, що вони оцінили чесно. Я вдячний Збройним Силам України. За те, що ми можемо стояти тут і торкнутися своїх мрій", - сказав Котенко.

Співаку 12 років. Він родом із Сумщини. Артем живе в Охтирці та співає з трьох років. І зараз, на тлі повномасштабної війни, він захотів розповісти світові про те, що українці втрачають не лише свої будинки, а й місця, де вони почувалися щасливими.

Він виступив із піснею "Дім", яку для нього написала співачка та музична продюсер Національного відбору Світлана Тарабарова.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости