Политика | 15 Декабря, 2022

«Спостерігаємо певні панічні настрої щодо переміщення техніки та озброєння», — Гуменюк про росіян у Херсонській області

Свежие новости: «Спостерігаємо певні панічні настрої щодо переміщення техніки та озброєння», — Гуменюк про росіян у Херсонській області

Поновлення на чергуванні ракетоносія в Чорному морі може означати намагання росії тримати українців у напруженні. 

Про це повідомила спікер Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

Вона додала, що окупанти намагаються демонструвати, що тримають контроль над правобережжям Херсонської області, звідки вони вийшли. Для цього вони продовжують терористичні обстріли правобережжя. 

— Те, що вони намагаються переконати, що і лівий берег повністю під їх контролем, але все ж таки ми спостерігаємо певні панічні настрої щодо переміщення техніки, озброєння. Намагаються вишукувати нові місця дислокації у звʼязку з тим, що встановлення вогневого контролю по тому напрямку їх змушує переміщуватися, – пояснила вона. 

Наталя Гуменюк зазначила, що ЗСУ тримають під вогневим контролем логістичні маршрути окупантів на лівобережжі. Росіяни натомість перебувають у напрузі.

— В них відбувається їх звичайна вже народна така забава – вони постійно пакують речі, складають, перекладають намародерене майно і вишукують, в який бік його переміщувати, тому що розуміють, що тиск буде продовжуватися. Паралельно з цим вони посилюють поліцейські методи впливу на місцеве населення, оскільки намагаються їх хоч якось переконати, що їх влада – це влада. Але їм віри немає, – зазначила вона. 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты