Политика | 15 Декабря, 2022

Голова поліції Польщі постраждав через постріл з «українського» гранатомета – причиною називають необережність

Свежие новости: Голова поліції Польщі постраждав через постріл з «українського» гранатомета – причиною називають необережність

У Польщі в будівлі Головного управління поліції вибухнув “подарунок з України”. У результаті вибуху головного коменданта поліції Польщі генерала Ярослава Шимчика було госпіталізовано.

Вибух стався напередодні, проте міністерство виступило з офіційною заявою щодо цього лише сьогодні. Внаслідок вибуху в Головному управлінні поліції обвалилася стеля в одній з кімнат на першому поверсі. Були пошкоджені також приміщення на другому поверсі, де розташований кабінет генерала Шимчика.

Шимчик був доставлений до лікарні після вибуху. Він отримав легкі поранення і перебуває на обстеженні. Цивільний працівник управління поліції також отримав легкі поранення, його не госпіталізували.

“Вибухнув один з подарунків, який отримав комендант під час свого робочого візиту в Україну. Подарунок був зроблений від одного з керівників українських служб”, - повідомили у прес-службі міністерства.

Під час візиту в Україну генерал Шимчик зустрівся з керівництвом поліції та служби з надзвичайних ситуацій України.

За неофіційними даними, причиною вибуху в Головному управлінні поліції Польщі став подарований в Україні гранатомет, яким “гралися” поліцейські.

“Причиною вибуху став постріл з гранатомета, який зберігався у “засекреченому приміщенні”. Причина інциденту не встановлена, але за словами однієї особи, яка має доступ до місця події, з гранатометом гралися співробітники поліції, які перебували в кімнаті”, - пише видання Wyborcza.

В результаті вибуху командувач поліції втратив слух, але незабаром він повернувся. Його кабінет був над кімнатою, де стався вибух.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости