Криминал | 14 Ноября, 2023

Співробітника СБУ, що побився з військовими у Вінниці через шансон, усунули з посади

Свежие новости: Співробітника СБУ, що побився з військовими у Вінниці через шансон, усунули з посади

У Службі безпеки України (СБУ) усунули з посади Дмитра Сивака, який брав участь у бійці з військовими у ресторані у Вінниці через пісень Михайла Круга.

Про це  повідомила  прес-служба СБУ у коментарі "NV".

Сивака відсторонили від виконання обов'язків та вивели у розпорядження командира.

Також підрозділи внутрішньої безпеки спецслужби проводять службове розслідування за фактами, які з'явилися у ЗМІ щодо співробітника СБУ.

У СБУ зазначають, що така поведінка не варта військової, особливо в той час, коли тисячі доброчесних і патріотичних співробітників спецслужби борються з ворогом, воюють на фронті і наближають перемогу України.

Нагадаємо, днями у ресторані Вінниці через російський шансон побилися дві компанії. В одній були працівники військової контррозвідки СБУ, в іншій військові, яких обурило, що співробітники спецслужби слухали пісні Михайла Круга. Відомо, що постраждали військовослужбовець та Руслан Сівак, батько військовослужбовця Департаменту військової контррозвідки СБУ Дмитра Сівака. Вони вдвох були активними учасниками бійки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты