Криминал | 14 Ноября, 2023

Суд обрав запобіжний захід нардепу Дубинському

Свежие новости: Суд обрав запобіжний захід нардепу Дубинському

Суд вирішив обрати запобіжний захід народному депутату України Олександру Дубинському у вигляді тримання під вартою. Його підозрюють у державній зраді.

Про це повідомляється в  Telegram  Олександра Дубинського.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату у вигляді тримання під вартою на 60 діб без альтернативи застави. 

Зазначається, що засідання проводили у закритому режимі на прохання прокурора. Так, у матеріалах клопотання міститься державна таємниця, а також факти, які можуть поставити під загрозу обороноздатність та національну безпеку України.

Після, як йдеться у матеріалі, адвокати Дубинського заперечили. За їхніми словами, у матеріалах клопотання немає жодних аргументів, які б вказували на державну таємницю. На проведенні відкритого засідання наполягав сам народний депутат. Проте суддя підтримала позицію прокурора та вирішила продовжити засідання у закритому режимі.

За словами журналістів, захист Дубинського заявив про відведення судді, оскільки не встиг ознайомитися із матеріалами справи. Адвокати подали клопотання, щоб перенести засідання на 14 листопада. Суд його відхилив та надав півгодини для ознайомлення. Відведення судді не сталося.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты