Политика | Южноукраинск, 18 Июля, 2019

Соцопитування показало: 131-й округ голосує за Григоряна

Свежие новости: Соцопитування показало: 131-й округ голосує за Григоряна

Жителів 131 одномандатного виборчого округу за декілька днів до голосування запитали про  їхні вподобання.

Згідно з результатами опитувань, проведених в межах округу Центром «Соціальний моніторинг» з 16 по 17 липня, зі значним відривом лідирує самовисуванець Ерік Григорян. Його підтримує понад 30,4% опитаних.

На другому місці опинився Анатолій Гасюк, хоч також і самовисуванець, але балотується під ширмою Аграрної партії. Своїм представником Гасюка у Раді хотіло б бачити 16,4% респондентів. Третій – Владислав Невеселий – 10%, четверта – представниця «Опозиційного блоку» Олена Бондаренко – 8,5%. З незначним відривом від опозиціонерки п’ятірку опитування замикає чинний народний депутат від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», а нині самовисуванець Олександр Лівік, у нього 7,8%.

Дослідження було проведено шляхом особистого інтерв’ю дорослого населення Вознесенського, Єланецького, Веселинівського, Доманівського, Березанського районів й міст Южноукраїсньк та Вознесенськ. Загалом опитано 1394 респондентів. Похибка вибірки не перевищує 1,5%.

В штабі кандидата у нардепи Еріка Григоряна прокоментували результати останнього соцопитування:

«Такі результати свідчать про те, що ми – на вірному шляху. Ні «благодійні» концерти для прикриття агітації, ні безкоштовне морозиво, фейерверки за 20 тисяч доларів, ні 300 гривень у подарунок і навіть ні піар на бюджетних коштах не ввели виборців в оману. Сьогодні кожен розуміє, що від його вибору залежить його ж майбутнє, майбутнє його дітей, онуків. І віддавати цей вартісний не в грошовому, а в життєвому вимірі голос за першого-ліпшого чи за того, хто кращого артиста до вас привезе, чи хто краще бігає, чи хто більші «золоті гори» обіцяє, перш за все, несправедливо. Обирати варто за конкретні справи і реально поставлені завдання. І саме Григорян Ерік Юрійович є таким кандидатом!»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты