Политика | Южноукраинск, 18 Июля, 2019

Григорян звернувся до Зеленського з відкритим листом

Свежие новости: Григорян звернувся до Зеленського з відкритим листом

На своїй сторінці у Facebook Ерік Григорян, який балотується до парламенту на 131 виборчому окрузі, опублікував відкрите звернення до Володимира Зеленського. 

"Звернувся до Президента, щоб уважніше його команда перевіряла тих, хто заскакує у їх вагон "Зе!" - депутатів. Я не знаю, хто їх рекомендує в кандидати... І це вже не перший випадок. Але результати для нового парламенту та України можуть бути невтішні, якщо такі "депутати" наступні п'ять років будуть визначати життя українців", - написав Григорян. 

Мова в листі йде про негідну, на думку Григоряна, одного з представників партії "Слуга народу". А саме про ще одного кандидата на 131 окрузі, якого висунула ця політична сила, Артема Чорноморова. Агітація останнього зводиться до приниження та обзивання інших опонентів та використання проти них антиагітаційних методів. 

   Шановний  Володимире Олександровичу!

Я, Григорян Ерік Юрійович, є кандидатом а народні депутати на 131 виборчому окрузі, що на Миколаївщині. Крім того, я є депутатом Южноукраїнської міської ради сьомого скликання. До цього обирався до місцевих рад різного рівня, в тому числі в 2010 році був обраний депутатом Миколаївської обласної ради від партії «ВО «Батьківщина».

На сьогодні  на 131 окрузі балотуються до парламенту ще 15  кандидатів від різних політичних сил та самовисуванці. Серед них також є  і представник партії «Слуга народу» Черноморов Артем, мешканець міста Миколаєва.

Свою передвиборчу кампанію проводить він в традиціях «команди «Зе!», спілкуючись з виборцями за допомогою постів в соцмережах. Але коли почалося «живе» спілкування  в селах, то цей кандидат почав дозволяти собі некоректні висловлювання на адресу своїх «конкурентів» - інших кандидатів. Так, приписуючи мені неіснуючі злочини та причетність до якихось злочинних «схем» та «оборудок», навіть, плагіат, він категорично забороняв тим, хто прийшов на зустрічі з ним, голосувати за мене, знищував мої агітаційні матеріали.

Якщо кандидат від пропрезидентської партії не може крім цього (обзивання інших кандидатів) запропонувати своїм виборцям, то я не знаю за якими критеріями його було підібрано до вашої команди.

Так я знаю, що за такий короткий час  неможливо було якісно провести  підбір кандидатів від партії «Слуга народу». Але ж і люди в цьому не винні. Вони не повинні постраждати через те, що політична сила, якій вони довірили змінити країну, змінити своє життя на краще, не змогла сформувати якісну команду, яка зробить це.

Вважаю, що такі кандидати, як Черноморов, подібною «агітацією» принижують не лише себе, а принижують Вашу команду. Вони не гідні займати місце в цій команді змін.

Якщо ж він помилився в своїх висловлюваннях, піддавшись на провокації з різних боків, не змігши розібратися в політичній ситуації на окрузі, який для нього є новим,  то саме час вибачатися.  Адже не можна починати зміни з чистого аркуша, безпідставно звинувачуючи інших, плюючи на думку шанованих в регіоні людей, які мене підтримують, і підтримують не лише в період виборчої  кампанії.

Не можна прийти на округ і сказати «Я від партії Зеленського, я знаю, що в мене є рейтинг, який ніхто не переплюне (неважливо, що мене ніхто не знав до цього, що я нічого не зробив для Миколаївщини, для України, і навіть прізвище моє не всі можуть правильно запам’ятати).  Тому всі інші – це злочинці і корупціонери, місце яких в тюрмі.» 

Це неповага! Неповага не лише до мене, а й до виборців 131 округу, які мають право на вибір, і цей вибір не повинен обмежуватися та диктуватися як в радянські чи «регіональські» часи партійною установкою чи «недобросовісною агітацією», яка шириться через інтернет-мережі.

Україна довірила вам своє майбутнє. Зараз вона обирає вашу команду, з якою ви будете будувати це майбутнє. Тож дуже важливо не помилитися у підборі членів цієї команди.

В разі мого обрання до  парламенту, і я це неодноразово наголошував на зустрічах з виборцями, я готовий підтримати позитивні зміни в житті країни, в тому числі через оновлене законодавство. Але якщо ці зміни дійсно покращать життя українців.  Інакше Україну знову чекає розчарування. Таке саме розчарування, з яким вже стикнулися мешканці 131 округу, які ближче знайомляться з представником президентської партії Артемом Черноморовим.

Не залиште поза увагою, будь ласка, це звернення.

З повагою, Ерік Григорян  - депутат Южноукраїнської міської ради Миколаївської області, кандидат в народні депутати України на 131 виборчому окрузі.

 

 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости