Культура | Снигиревка, 13 Марта, 2018

Снігурівчани представили свої роботи на виставці художніх виробів «Диптих-art»

Свежие новости: Снігурівчани представили свої роботи на виставці художніх виробів «Диптих-art»

6 березня в Миколаївському обласному художньому музеї імені В. В. Верещагіна відбулося відкриття виставки художніх виробів «Диптих-art». Проект ініційований Миколаївським обласним центром народної творчості, стартував у 2017 році з метою популяризації традиційних і нових видів мистецтва, представлених у роботах майстрів і художників-аматорів багатої талантами Миколаївщини. До виставкової експозиції увійшли 120 робіт з живопису й графіки від 30 аматорів. Гідно представили Снігурівський район три майстри – Літвінов Юрій, Дмитренко Анастасія, Гладун Віктор.

Цього разу диптих був присвячений одвічній темі: «Чоловіки та Жінки». Кольоровий вибух у квіткових натюрмортах, а також глибина та ніжність романтичних образів — це перше, що помічаєш під час ознайомлення з «жіночою» частиною виставки. Роботи аматорок дивують своєю самобутністю, а пластичні лінії й динамічні композиції доповнюють філософію графічних робіт. Сучасна жінка-художниця привносить у світ гармонію та затишок, кохання та окреслену життєву позицію. Чоловіки ж наситили свою частину експозиції оригінальними техніками, сміливими мазками у харизматичних портретах, а ще пастельними відтінками пейзажів і натюрмортів. Їхнім графічним композиціям і мініатюрам притаманні чіткі лінії й абстрактне мислення. Зі своїх полотен чоловіки розповідають про жіночу красу, яка надихає на творчість й досягнення омріяної мети.

На перший погляд підсумки опитування, яке визначало переможців, були передбачувані, адже захід відбувався напередодні свята жіноцтва. Результати голосування стали все ж несподіваними: більшу частину голосів відвідувачі віддали «чоловічим» роботам. Ось такий творчий подарунок зробили чоловіки чарівним панянкам до свята весни, ніжності й краси.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты