Общество | Снигиревка, 11 Сентября, 2017

Снігурівчани найчастіше звертаються на «гарячу лінію» губернатора стосовно комунальних послуг

Свежие новости: Снігурівчани найчастіше звертаються на «гарячу лінію» губернатора стосовно комунальних послуг

У період з 4 до 31 серпня на «гарячу лінію» голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка надійшло 713 дзвінків. З них 521 дзвінок — від фізичних осіб, 192 — анонімних повідомлення.

У 431 випадку звернень громадянам була потрібна консультація, 279 — було вирішено, ще 3 залишаються на контролі ОДА.

Найбільша кількість дзвінків надійшла від жителів Миколаєва 225 (48%), з різних районів області — 197 дзвінків (42%). Решта 10% — дзвінки з міст обласного підпорядкування (47 звернень).

Найбільше звернень надійшло з Вітовського, Первомайського, Миколаївського, Снігурівського та Арбузинського районів. Основними темами по Вітовському району стали комунальні послуги, а також перевезення та інфраструктура. Для жителів Первомайського, Миколаївського та Снігурівського районів актуальними були питання стосовно комунальних послуг. Жителів Арбузинського району хвилював соцзахист.

Основними темами звернень у серпні стали комунальні послуги, господарські питання, соцзахист, а також правова допомога (19, 16, 12 і 12 % відповідно). Спільно ці теми займають 59% від загального числа звернень.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости