Общество | Николаев, 17 Января, 2018

Ситуація з негодою на Миколаївщині є контрольованою, - Валентин Гайдаржи

Свежие новости: Ситуація з негодою на Миколаївщині є контрольованою, - Валентин Гайдаржи

Ситуація на автошляхах області, у зв’язку з погіршенням погодних умов на Миколаївщині, є контрольованою. Усі служби організовано взаємодіють, на території Миколаївщини працюють пункти обігріву, завдяки своєчасно введеному обмеженню руху на окремих ділянках автодоріг та цілодобовому їх моніторингу вдалося уникнути надзвичайних ситуацій в області. Про це стало відомо на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ускладнення погодних умов на території України сьогодні, 17 січня.

Заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи доповів, що в області створено штаб із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєзабезпечення населення в зимовий період 2018 року. Усі доручення державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ускладнення погодних умов виконуються. В області, за дорученням голови ОДА Олексія Савченка, двічі на день проводяться селектори з головами РДА та міськими головами щодо ситуації на автошляхах області. Крім цього, на Миколаївщині налагоджена робота пунктів обігріву. Валентин Гайдаржи зазначив, що наразі ситуація є контрольованою, область готується до погіршення погодних умов.

У ході наради також було відзначено високий рівень організації роботи до боротьби з негодою в Миколаївській області. Зокрема, вже вчора під час снігопаду на півдні України, в Одеській області, у взаємодії з Миколаївською було своєчасно введено обмеження руху вантажного автотранспорту. Що дозволило очистити дороги від снігу та уникнути скупчення транспорту.

Зазначимо, що згідно з прогнозами синоптиків, у зв’язку з виходом південного циклону, протягом 17-18 січня на території Миколаївської області та в м. Миколаїв очікуються  складні погодні умови: опади у вигляді сильного дощу з снігом. Налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.  Посилення вітру до  17-22 м/с, місцями 25-28 м/с. По області температура протягом доби 0-5° тепла, в м. Миколаєві - 3-5°.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости