Общество | Снигиревка, 28 Марта, 2018

“Волонтери Снігурівщини” здійснили чергову поїздку в зону проведення АТО

Свежие новости: “Волонтери Снігурівщини” здійснили чергову поїздку в зону проведення АТО “Волонтери Снігурівщини” здійснили чергову поїздку в зону проведення АТО

“Волонтери Снігурівщини” здійснили чергову поїздку в зону проведення АТО.

Про це повідомив голова Благодійного Фонду “Волонтери Снігурівщини” Олександр Єфремов на своїй сторінці в Facebook.

Волонтери Снігурівщини з 6 по 22 березня 2018 р. здійснили поїздку в зону АТО, в ході якої 8 березня привітали жінок-військовослужбовців на передовій (с.Піски і на Світлодарській дузі), подарували квіти і подарунки.

У м.Покровському відвідали дитячий будинок. Дітям привезли продукти харчування, солодощі, печиво, шоколад.

Зустрічалися з земляками які служать в районі Волновахи, на Маріупольському напрямку, в Пісках, на Світлодарській дузі. Їм також відвезли продукти.

Волонтери висловлюють подяку всім людям які взяли посильну участь в організації поїздки, без допомоги яких вона б не відбулася: Вадиму Шеремету, Ігору Бриченко, Василю Гальовичу, Андрію Закусілову, Василю Бійчуку, християнській церкві “Нове Покоління” м.Снігурівка та загальноосвітній школі с. Горохівське.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости