Происшествия | Николаев, 21 Мая, 2018

Ситуація щодо випадку в Миколаївській школі №6 знаходиться на контролі керівництва ОДА, - Євген Шевченко

Свежие новости: Ситуація щодо випадку в Миколаївській школі №6 знаходиться на контролі керівництва ОДА, - Євген Шевченко

 

Ситуація щодо випадку  в Миколаївській школі №6, де сьогодні було розпилено невідому речовину із різким запахом - знаходиться на контролі керівництва облдержадміністрації. Про це повідомив заступник голови ОДА Євген Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте также: ВИДЕО: «Средней тяжести»: В облздраве рассказали о состоянии детей, пострадавших из-за распыления газа в школе

Євген Шевченко зазначив, що він особисто разом з  начальником управління охорони здоров’я ОДА Павлом Георгієвим виїхали до школи та до міської дитячої лікарні № 2, куди направлено постраждалих дітей і переглянули умови їх перебування та проконтролювали надання їм необхідної медичної допомоги в повному обсязі.

«Ситуація знаходиться на контролі керівництва облдержадміністрації та на цей час правоохоронці та спеціалісти ДСНС проводять усі необхідні в подібних випадках дії», - підкреслив заступник голови ОДА.

Також за інформацією обласного управління охорони здоров'я на виклик до школи виїхали чотири бригади обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Коли на місце події прибула швидка медична допомога, діти скаржились першіння в горлі, нудоту, утруднене дихання, запаморочення тощо.

Медики злагоджено та оперативно надають всю необхідну допомогу учням школи №6. Обставини отруєння наразі з’ясовуються. Одна з бригад швидкої медичної допомоги продовжує чергування біля школи.

37-ми постраждалим в повному обсязі надано невідкладну допомогу, дітей шпиталізовано до закладу охорони здоров’я для уточнення стану здоров'я. Загроз життю дітей немає.

На даний час 36 дітей з попереднім діагнозом «отруєння невідомою речовиною» знаходяться в лікарні, батьки одного з дітей відмовились від шпиталізації, дві дитини знаходяться у відділенні реанімації міської лікарні №2 для постійного моніторингу та контролю за станом здоров’я. Їх стан лікарі оцінюють як середньої важкості. Діти пройшли повне обстеження згідно з протоколами надання медичної допомоги.

Читайте также: ВИДЕО: Новые подробности отравления в николаевской школе: 36 детей госпитализированы, 2 в реанимации

Поліція проводить перевірку за фактом масового отруєння учнів однієї з миколаївських шкіл невідомою речовиною

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты