Политика | 13 Марта, 2024

Сирський заявив про загрозу просування армії РФ

Свежие новости: Сирський заявив про загрозу просування армії РФ

Оперативна ситуація на Східному фронті залишається складною. Існує загроза просування ворожих підрозділів.

Про це в середу, 13 березня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який прибув до району операції у напрямку активних дій противника.

«Попрацював у двох бригадах, де поступово ускладнюється обстановка та є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків. Після детального аналізу та оцінки обстановки разом із командирами та офіцерами штабу було прийнято всі необхідні рішення щодо посилення резервів, боєприпасів, засобів РЕБ зазначених військових частин, що надалі забезпечить стійкість нашої оборони на цій ділянці фронту»,написав головнокомандувач.

За словами Сирського, росіяни зосереджують основні зусилля в районах населених пунктів Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове та Роботине. У той самий час активність ворога на інших ділянках фронту помітно знизилася, мабуть, внаслідок високого рівня втрат і прийнятим управлінським рішенням посилення оборони.

«За два тижні жорстких боїв противник зазнав надзвичайно високих втрат. Однак усі населені пункти, які він намагався захопити, залишилися під нашим контролем», – додав Сирський.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости