Криминал | 12 Июня, 2024

Сина президента Байдена визнали винним в незаконному зберіганні зброї, йому загрожує до 25 років тюрми

Свежие новости: Сина президента Байдена визнали винним в незаконному зберіганні зброї, йому загрожує до 25 років тюрми

Суд присяжних 11 червня визнав Гантера Байдена винним у федеральній справі про незаконне зберігання зброї.

Це вперше, коли близький родич чинного президента США був визнаний винним у кримінальній справі під час його каденції, хоча в цьому випадку злочин передував перебуванню Джо Байдена на посаді президента.

Сина американського лідера визнали винним за всіма трьома пунктами звинувачення. Два з них стосуються неправдивих заяв, коли син президента заповнював необхідні для придбання зброї документи. Третє – про незаконне зберігання зброї: Байден купував револьвер Colt Cobra Special і в паперах зазначив, що не залежний від заборонених наркотиків і не вживає їх, але це не відповідало дійсності.

Отже, він протягом 11 днів незаконно володів зброєю, вживаючи наркотики. За всіма трьома пунктами Байдену загрожує максимум до 25 років позбавлення волі та штраф у розмірі $750 тисяч.

У вересні 2024 року син Байдена постане перед судом у Каліфорнії в іншій справі – його підозрюють у зловживаннях під час сплати податків.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости