Криминал | Южноукраинск, 11 Июля, 2024

Шахраї ошукали жителя Южноукраїнська на 240 тисяч гривень

Свежие новости: Шахраї ошукали жителя Южноукраїнська на 240 тисяч гривень

Жителя Южноукраїнська шахраї ошукали на понад 240 тисяч гривень. Польція відкрила кримінальне впровадження за ознаками частини 3 статті 190 КК України «Шахрайство».

Про це повідомляє ГУ поліції в Миколаївській області.

"До відділення поліції № 3 Вознесенського райуправління звернувся 54-річний мешканець Южноукраїнська з повідомленням про те, що його ошукали. Чоловік повідомив поліцейським, що вдень йому зателефонувала невідома жінка, яка представилась працівником служби безпеки банку, повідомивши про те, що з картки заявника нібито намагалась зняти грошові кошти. Співрозмовниця запропонувала покращити систему захисту, а для цього необхідно здійснити транзакцію", - йдеться у повідомленні.

Погодившись на пропозицію незнайомки, заявник підтвердив операцію, натиснувши клавішу на мобільному телефоні. Через деякий час із його банківського рахунку були списані 243 818 гривень.

"За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років", - заявили в поліції.

Поліція вживає заходів щодо встановлення причетних до злочину осіб та притягнення їх до відповідальності.

Також правоохоронці закликають громадян бути обережними та пильними та не надавати особисті дані та ПІН-коди по телефону, адже банки ніколи не проводять ідентифікацію при вихідному дзвінку.

У разі сумнівів, вирішувати питання слід у відділенні банку.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты