Политика | Николаев, 12 Июня, 2023

Сєнкевич заявив, що містяни хочуть зробити з Миколаєва «місто-памперс»

Свежие новости: Сєнкевич заявив, що містяни хочуть зробити з Миколаєва «місто-памперс»

Мер Олександр Сєнкевич заявив, що містяни хочуть бачити Миколаїв як «місто-памперс».

Про це він сказав на форумі «Діалоги про відновлення України» у Києві, говорячи про залучення громадян до обговорення подальшого розвитку та відновлення Миколаєва.

- Участь взяли понад 20 тисяч миколаївців, які написали, яким вони бачать власне місто. Якщо узагальнити це питання, то це «місто-памперс» — тобто воно має бути сухим, чистим, красивим, зручним. Все те, як кажуть, як пишуть у книгах з урбаністики, – сказав мер.

З усього було видно, що міський голова залишився задоволеним своїм порівнянням Миколаєва з памперсом, не уточнюючи справжнє призначення предмета гігієни.

Він також нарік, що якщо дати людям можливість голосувати за те, що саме будувати у Миколаєві, то «люди можуть хотіти дитячі майданчики, а не якісь важливі інфраструктурні об'єкти».

- Люди, звичайно, знають, що вони хочуть, але важливо, щоб у цьому брали участь фахівці... І так доведеться зносити дома. І так доведеться зносити деякі речі, які хтось вважає культурним надбанням», - сказав Сєнкевич.

Мер також зізнався, що дуже радий, що в проєкті розробки нової подоби Миколаєва беруть участь саме італійці, тому що в них є «почуття прекрасного», а деякі миколаївці його спотворили.

- Якщо взяти деяких людей у ​​Миколаєві, то для них чудово, якщо ви взяли іржавий смітник та пофарбували його у зелений колір. Хотілося б впроваджувати нові стандарти , - підсумував він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты