Политика | Вознесенск, 31 Марта, 2017

Семінар - нарада з керівниками підприємств, фізичними особами - підприємцями, які співпрацюють із вознесенським МРЦЗ

Свежие новости: Семінар - нарада з керівниками підприємств, фізичними особами - підприємцями, які співпрацюють із  вознесенським МРЦЗ

29 березня у Вознесенському міськрайонному центрі зайнятості відбувся черговий семінар - нарада з керівниками підприємств, фізичними особами - підприємцями, які співпрацюють із Вознесенським МРЦЗ з метою інформування їх з соціальними послугами Державної служби зайнятості.

Заступник начальник відділу взаємодії з роботодавцями Катерина Павлова ознайомила учасників семінару з ситуацією на ринку праці, послугами служби зайнятості, зокрема, організацією громадських та інших робіт тимчасового характеру, наданням компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування на нові робочі місця безробітних, можливістю професійного навчання безробітних тощо. Присутні дізналися також про нові підходи в обслуговуванні клієнтів, запровадження сучасних технологій підбору кадрів та пошуку роботи: відеорезюме, відеовакансії, комунікація з безробітними через соціальні мережі, профвідбір на замовлення роботодавців.

Окремим питанням також розглянули нову форму звітності, наголосивши на змінах, що відбулись формі № 3-ПН. Зокрема у визначенні виду звітності — первинна чи уточнювальна — відображення розміру заробітної плати, що відображаються в графі 3 та графі 4 (де зазначається виключно розмір основної заробітної плати).

Також на семінарі були розглянуті питання щодо працевлаштування осіб з інвалідністю та участі роботодавців в реалізації Державної політики зайнятості.

Всі присутні отримали роздатковий матеріал із зазначенням послуг служби зайнятості.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости