Политика | 12 Августа, 2023

Що буде з іншими ТЦК після звільнень в обласних військкоматах: Представник Зеленського

Свежие новости: Що буде з іншими ТЦК після звільнень в обласних військкоматах: Представник Зеленського

Представник Володимира Зеленського у Верховній Раді допустив додаткові кадрові зміни у військкоматах після скандалів з керівниками ТЦК. Новими військкомами можуть стати бойові офіцери з бездоганною репутацією та досвідом управлінської діяльності.

Народний депутат Федір Веніславський назвав територіальні центри комплектування та соціальної підтримки головним механізмом, який забезпечує поповнення тих неминучих втрат серед військовослужбовців, які несе розв'язана Росією війна проти України. Він зауважив в етері телемарафону, що нині одночасно звільнити керівників ТЦК на всіх рівнях неможливо.

Що буде з військкоматами в Україні

Член Комітету РНБО заявив, що після очищення в обласних ТЦК можуть відбутися звільнення й на нижчих рівнях. Мовиться про районні та міські військкомати.

Коли будуть призначені очільники обласного рівня серед нових людей, яким чужа сама сутність корупції, які розуміють, що таке життя, що таке смерть, і які повернулися з переднього краю, то я думаю, вони точно забезпечать повне очищення всіх територіальних центрів від тих, хто намагається використати службове становище проти інтересів держави для особистого збагачення,– зауважив він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты