Политика | 7 Июля, 2022

СБУ викрила 10 компаній росіянина, які зривали поставки у військові госпіталі - збитки становлять майже 13 мільйонів гривень

Свежие новости: СБУ викрила 10 компаній росіянина, які зривали поставки у військові госпіталі - збитки становлять майже 13 мільйонів гривень

Правоохоронці викрили медичних постачальників, які навмисно зривали постачання у військові госпіталі і заклади охорони здоров'я. Власником компаній виявився громадянин росії.

Про це повідомляє СБУ.

За даними слідства, понад 10 вітчизняних компаній, що спеціалізуються на постачанні дорогого медобладнання, протягом останнього року системно зривали зобов'язання. Вони не постачали обладнання та не здійснювали його обслуговування так, як зазначено в договорах.

З'ясувалося, що кінцевим бенефіціаром цих підприємств є громадянин рф. До злочинної схеми також причетний менеджмент із громадян України.

Збитки від такої протиправної діяльності становлять майже 13 мільйонів гривень. Під час обшуків на підприємствах було виявлено печатки, носії інформації та документи.

Росіянину заочно і керівнику однієї з компаній повідомлено про підозру. Наразі слідчі дії тривають.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты