Политика | Николаев, 7 Июля, 2022

Оголошено збір коштів на машину для підрозділу екс-миколаївського десантника

Свежие новости: Оголошено збір коштів на машину для підрозділу екс-миколаївського десантника

 

Оголошено збір коштів для підрозділу колишнього миколаївського десантника Олексія, який тепер служить головним сержантом роти в 112-й бригаді територіальної оборони.

Про це в Facebook повідомила Ольга Дубінська.

Олексій з початку повномасштабного вторгнення приймав участь у підготовці бійців ТРО, а зараз виконує задачі на передовій. Раніше він два роки служив в миколаївській 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

«Саме Олексій тягне на собі дуже багато. Його життєнебезпечні справи розкидані кілометрами й кілометрами доріг нашого сходу. Усе це – власною машинкою, Ланосом, який ну зовсім не для цих задач, і вже майже розвалився. З того, що дасть раду дорогам, ми знайшли Кіа Соренто. Разом з ремонтом нарахували 7 тисяч доларів», - говориться в повідомленні.

Реквізити для пожертв

4149499125620763 (П. Олексій Юрійович).

Раніше Міністерство оборони України публікувало відео про роботу Олексія – за його словами, він піклується про те, щоб усі бійці вижили та повернулись додому.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости