Политика | Николаев, 17 Июля, 2022

Російського окупанта-вбивцю опізнали по селфі, які він робив на викрадений телефон

Свежие новости: Російського окупанта-вбивцю опізнали по селфі, які він робив на викрадений телефон

Російський окупант Даніїл Фролкін залишив у вкраденому телефоні свої селфі, які він зробив у селі Андріївка на Київщині у березні 2022. Ці фото дозволили ідентифікувати його особу та розкрити вбивство мирного жителя, яке він міг вчинити.

Солдат 64-ї мотострілецької бригади Даніїл Фролкін був у складі російських окупаційних військ, які зайняли Андріївку наприкінці лютого. Вони влаштували місцевим жителям терор: викрадали, катували та вбивали селян. Також росіяни відбирали автомобілі та особисті речі.

Фролкін разом із іншими військовими відібрав телефон у місцевого подружжя Тетяни та Леоніда. Російський солдат якийсь час користувався цим телефоном – зокрема, робив селфі та спільні фото з іншими військовими. Але перед втечею з села він видалив фото і залишив телефон у селі. За кілька тижнів родині вдалося відновити видалені файли і знайти фото з обличчям Фролкіна та інших російських окупантів.

У процесі розслідування «Слідства.Інфо» обличчя Фролкіна впізнав місцевий житель Василь Царик, який був свідком вбивства односельчанина Ігоря Єрмакова. Він підтвердив, що саме Фролкін 2 березня здійснив постріл у голову чоловіку, який стояв на колінах.

Свідок добре запамʼятав обличчя вбивці, зокрема, характерні татуювання та руках та шиї. Ідентичні татуювання є у Фролкіна. Пізніше солдат Фролкін ще кілька разів заходив на подвірʼя до Василя Царика. Після окупації та злочинів в Андріївці 64-та бригада перемістилася в Бучу, де відзначилася звірствами та масовими вбивствами мирних українців. У червні Офіс Генпрокурора України оголосив Фролкіну підозру у вбивстві мирного жителя Андріївки.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты