Политика | 22 Июня, 2022

Росіяни захопили Тошківку, намагаються оточити українські війська – голова Луганської обладміністрації

Свежие новости: Росіяни захопили Тошківку, намагаються оточити українські війська – голова Луганської обладміністрації

Російським окупантам вдалося захопити селище Тошківка, розташоване на південь від Сєвєродонецька і Лисичанська Луганської області. Про це 21 червня повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Ворог захопив Тошківку, спрямувавши величезну кількість техніки та особового складу. Росіяни знову намагаються оточити наші війська. Лисичанськ обстрілюють надпотужно, увійти в місто і відрізати його окупанти не можуть", – написав він.

За даними голови обладміністрації, окупаційні війська щодня втрачають убитими десятки людей, поранених у них удвічі більше, і "лікарні у них переповнені".

Під час увімкнення в ефір національного телемарафону Гайдай пояснив, що на захоплення Тошківки окупанти кинули понад півтори батальйонні тактичні групи з важкою бойовою технікою і "величезну кількість особового складу".

Також Гайдай розповів, що у Сєвєродонецьку поліція та Нацгвардія "регулярно вмовляють" евакуюватися з міста жителів, які ховаються в районі заводу "Азот".

"Нацгвардійці підвозять їм їжу та ліки", – зазначив він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты