Политика | 17 Октября, 2023

В Україну прибула четверта партія службових собак із Європи

Свежие новости: В Україну прибула четверта партія службових собак із Європи

В Україну прибула четверта партія із 10 службових собак із Європи з ініціативи Фонду Говарда Баффета. 

Про це  повідомила  прес-служба Національної поліції.

В Україну прибула четверта партія службових собак із Європи

В Україну прибула четверта партія службових собак із Європи

В Україну прибула четверта партія службових собак із Європи

Зазначається, що правоохоронці також отримали чотири спеціальні автомобілі. Надалі собаки будуть передані до кінологічних центрів поліції Волинської, Тернопільської, Черкаської та Чернівецької областей, а автомобілі – до поліції Львівщини, Донецької області, Херсонщини та Харківщини.

Усі цуценята віком до одного року пройшли базовий курс дресирування. Надалі на них чекає спеціальне навчання, після чого собаки допомагатимуть при проведенні розмінувань, з пошуком вибухових та наркотичних речовин, а також при виконанні інших завдань на деокупованих територіях. 

Крім собак, поліцейські кінологи також отримали необхідні аксесуари для догляду за ними, корми, амуніцію, навчальне та тренувальне обладнання тощо.

"Це вже четверта партія службових собак, яку ми здобули завдяки ініціативі Фонду Говарда Баффета, а також перша партія спеціальних автомобілів", - зазначила начальник відділу організації кінологічної діяльності Нацполіції Світлана Коломієць.

Загалом за ініціативою Фонду Говарда Баффета з різних країн Європи в Україну передано вже 100 службових собак породи німецька вівчарка та малинуа (бельгійська вівчарка), а також чотири із 24 запланованих до передачі спеціальних автомобілів із Нідерландів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты