Политика | 7 Июля, 2022

Росіяни вже не можуть наступати на кількох напрямках, – Данилов

Свежие новости: Росіяни вже не можуть наступати на кількох напрямках, – Данилов

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про ознаки виснаження арсеналу рф, про який свідчить те, що росіяни не можуть одночасно атакувати більше, ніж на одному фронті.

WSJ зазначає, що росія після перших тактичних помилок на початку повномасштабного вторгнення все ж таки знайшла працюючу стратегію. Спочатку росіяни намагалися прорватися вглиб території України, тому й втратили більшу частину своїх елітних підрозділів. Тепер окупанти рухаються повільно під прикриттям артилерії.

Данілов підтвердив, що на кожному квадратному кілометрі, куди не можуть прорватися українські військові, росіяни збирають велику кількість артилерії та бронетехніки. У результаті вони набувають переваги, тому українська сторона зараз змушена вести оборонну війну.

Секретар РНБО розповів і про те, що прибуття в Україну РСЗВ HIMARS дали ЗСУ можливість дістати ті цілі російської армії, до яких ми не могли дострілювати раніше. Він додав, що перед цими системами росіяни є беззахисними.

– Україні будуть потрібні ще десятки таких пускових установок. Українська армія використала так багато озброєння та боєприпасів радянських часів, що поступово їй необхідно буде покладатися на озброєння НАТО, – сказав Данілов.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты