Политика | Николаев, 7 Июля, 2022

Оккупанты продолжают обстреливать населенные пункты

Свежие новости: Оккупанты продолжают обстреливать населенные пункты

В ОВА оприлюднили інформацію про ворожі обстріли на Миколаївщині за минулу добу, станом на 08:00 ранку 7 липня.

У Миколаєві ввечері 6 липня внаслідок попадання боєприпасів та їх уламків виникло спалах сухої трави в Корабельному районі міста.

У Баштанському районі вранці 6 липня близько 08:00 було обстріляно Широківську громаду. Обстріли були переважно поза населеними пунктами, внаслідок чого сталося займання полів. Потерпілих нема.

Триває обстріл сіл по лінії розмежування в Березнегуватській громаді. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У Миколаївському районі 6 липня зафіксовано обстріл у Первомайській громаді. В результаті в селі Новомиколаївка відбулося займання сухостою та зернових полів, пошкоджено житлові будинки. У селі Білозерка орієнтовно об 11.00 пошкоджено магазин. У смт Первомайське о 15:40 пошкоджено приватні сектори та виникли спалахи полів з урожаєм.

Також 6 липня, близько 11:00, окупанти обстріляли касетними боєприпасами село Лимани Галицинівської громади. Внаслідок чого виникло загоряння сухостою на городах місцевих жителів. Потерпілих нема.

Після ворожих обстрілів, увечері, 6 липня, у селі Шевченківського Шевченківської громади виникла пожежа поля з ячменем та сухої трави.

Вранці 7 липня, з 05:19, обстріляно місто Очаків. Потерпілих нема.

Також вранці 7 липня були обстріли Островського старостинського округу Куцурубської громади. Зруйновано фермерське господарство. Потерпілих нема.

У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты