Политика | 28 Июля, 2017

Насірову вручили остаточну підозру, справа завершена – Ситник

Свежие новости: Насірову вручили остаточну підозру, справа завершена – Ситник

Слідчі НАБУ завершили розслідування справи щодо відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Йому вже вручили остаточну підозру. Про це повідомив директор НАБУ Артем Ситник в ексклюзивному інтерв’ю "5 каналу". 

Зі слів Ситника, вже наступного тижня цю справу можуть передати до суду.

"Учора йому було оголошено про підозру, і тому…справа ця найближчим часом буде закінчена. Йому вже оголосили остаточну підозру", - відзначив директор Національного антикорупційного бюро.

Він також уточнив: "Прокурор вже погодив детективу остаточну підозру. Відповідно, справа вже закінчена".

Нагадаємо, 26 червня Солом’янський райсуд столиці заґратував Романа Насірова ще на два місяці - тож він перебуватиме у СІЗО до кінця літа.

Довідка: детективи НАБУ підозрюють голову ДФС у зловживанні владою під час особистого підписання рішень про розстрочення податкових боргів підприємствам з групи екс-депутата Олександра Онищенка. Вони фігурують у так званій "газовій справі Онищенка". За даними правоохоронців, дії Насірова завдали державі збитків на 2 мільярди гривень.

Источник: www.5.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости