Политика | 5 Ноября, 2023

Росіяни перегруповуються під Куп'янськом, - генерал

Свежие новости: Росіяни перегруповуються під Куп'янськом, - генерал

Російські окупанти зазнали значних втрат на ділянці Ягідне – Куп'янськ-Вузловий. Дії ЗСУ змусили їх зупинити наступ та піти на перегрупування.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський у  Telegram  у суботу, 4 листопада.

"На ділянці Ягідне - Куп'янськ-Вузловий противник зазнав значних втрат, зупинив активні дії і зараз проводить перегрупування", - розповів він.

За словами генерала, силами 6 загальновійськової та 1 танкової армій противник продовжує вести наступальні дії в районі Куп'янського лісу, Первомайського та Орлянського.

Також військові РФ нарощують зусилля щодо захоплення панівних висот, оволодіння Сіньківкою та створення сприятливих умов для захоплення Куп'янська.

"Сили оборони професійно виконують завдання – за останній тиждень на Куп'янському напрямі втрати окупантів досягли в особовому складі 583 особи, з них убиті – 220, поранені – 358, 5 військовослужбовців противника захоплені в полон", – повідомив Сирський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты