Политика | 28 Марта, 2023

Росія зазнає великих втрат у спробах оточити Авдіївку, - розвідка Британії

Свежие новости: Росія зазнає великих втрат у спробах оточити Авдіївку, - розвідка Британії

Російські війська зазнають значних втрат у бронетехніці в спробах оточити Авдіївку і не мають там значного прогресу.

Про це йдеться в щоденному розвідувальному огляді Міноборони Великої Британії.

Як зазначено в огляді, останніми днями росія продовжує приділяти пріоритетну увагу операції з оточення Авдіївки. Однак російські сили досягли лише незначного прогресу ціною великих втрат у бронетехніці.

Зокрема, російський 10-й танковий полк, ймовірно, втратив більшу частину своїх танків під час спроби оточити Авдіївку з півдня.

Полк входить до складу 3-го армійського корпусу, першого великого нового формування, створеного Росією для підтримки вторгнення в Україну з серпня 2022 року.

За численними даними з відкритих джерел, 3-й армійський корпус особливо страждає від проблем із недисциплінованістю та низьким моральним духом. Незважаючи на ймовірний період навчання в Білорусі, формування, як і раніше, демонструє обмежену боєздатність.

Втрати 10-го танкового полку, найімовірніше, в основному пов'язані з тактично помилковими лобовими атаками, подібними до інших нещодавніх невдалих російських бронетанкових атак, наприклад, навколо міста Вугледар.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты