Политика | 9 Июля, 2022

росія готується до нового наступу та стягує до кордонів з Україною застарілу техніку, – британська розвідка

Свежие новости: росія готується до нового наступу та стягує до кордонів з Україною застарілу техніку, – британська розвідка

росія, ймовірно, готується до нового наступу в Україні, стягуючи до російсько-українського кордону резерви з різних регіонів.

Про це йдеться у щоденному огляді британської розвідки.

Наголошується, що велику кількість нових піхотних підрозділів використовують бронетранспортери МТ-ЛБ, зняті з тривалого зберігання.

«Раніше обидві сторони використовували МТ-ЛБ як допоміжний засіб, але росія довгий час вважала їх непридатними для більшості завдань піхоти на передовій. Вони були розроблені у 1950-і роки як трактор для буксирування артилерії, мають вкрай обмежену броню, а для захисту мають лише станковий кулемет», – зазначають у розвідці.

Там нагадують, що російські штурмові загони першого ешелону, які наступали на Україну в лютому, мали в своєму розпорядженні більш сучасні БМП-2, що мають броню завтовшки до 33 мм і автоматичну 30-міліметрову гармату з протитанковим ракетним комплексом.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты