Политика | 9 Июля, 2022

Байден подякував ЦРУ за розкриття планів Путіна щодо повномасштабного вторгнення в Україну

Свежие новости: Байден подякував ЦРУ за розкриття планів Путіна щодо повномасштабного вторгнення в Україну

Президент США Джо Байден подякував Центральному розвідувальному управлінню (ЦРУ) за допомогу в попередженні миру про плани президента РФ Володимира Путіна розпочати повномасштабне вторгнення в Україну. Про це він заявив під час промови, присвяченої 75-річчю створення ЦРУ, її опубліковано на сайті Білого дому.

"Саме завдяки неймовірній роботі наших фахівців із розвідки ми змогли попередити світ про те, що Володимир Путін планував в Україні. Ми бачили, що він робив. Ви бачили це – сили, які він збирав, плани, які він будував. Викриття путінського сценарію зробило гігантський пролом в облуді й дискредитувало його брехню про те, що ми робимо в Україні. Без розкриття джерел та методів, це мало вирішальне значення для нашої здатності згуртувати наших союзників та партнерів у всьому світі – знову ж таки, не перебільшення – щоб зберегти їхню єдність", – сказав він.

Байден також заявив, що Путін "розраховував на можливість зруйнувати НАТО і зламати нашу рішучість".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты