Криминал | 1 Марта, 2024

Рф вербує на війну в Україну наркозлочинців

Свежие новости: Рф вербує на війну в Україну наркозлочинців

Російська поліція має вказівку не відкривати справи на осіб, затриманих за збут наркотиків – натомість їх схиляють укладати контракти з армією та відправляють на війну проти України.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"У рф поліція отримала вказівку не заводити справу на наркозлочинців і натомість вербувати їх до контракту із ЗС. Зокрема, за нашими джерелами, при затриманні осіб, підозрюваних у збуті та поширенні наркотичних засобів, їх доставляють у відділок, але не відкривають справи. Прибуває прокурор та представник військкомату, які схиляють затриманого до підписання контракту", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, таким чином влада рф вербує фактично майбутніх в’язнів на досудовому етапі, сподіваючись уникнути соціальної напруги через мобілізацію в країні.

"Тобто, у кремлі не переймаються долею цих злочинців і відправляють їх у м’ясні штурми", - констатують у Центр національного спротиву.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости