Политика | 24 Июля, 2023

Резніков спрогнозував, коли закінчиться війна

Свежие новости: Резніков спрогнозував, коли закінчиться війна

Повномасштабна війна РФ проти України може закінчитися наступного літа, прогнозує міністр оборони Олексій Резніков. Чиновник наголошує, що перемогу в ній здобуде Україна.

Про це повідомляється в інтерв'ю глави Міноборони України CNN.

"Так. Ми переможемо у цій війні", - сказав міністр, відповідаючи на запитання журналістів, чи думає він, що війна закінчиться до літа 2024 року.

За його словами, на наступному саміті НАТО, який має відбутися у Вашингтоні (США) у липні 2024 року, Україну можуть ухвалити до Північноатлантичного Альянсу. Тоді ж може закінчитися війна, - зазначив Резніков.

"Хто знає, можливо, це буде дуже важливий день для України. Це лише мій прогноз", - озвучив думку чиновник.

Резніков також применшив відмову адміністрації американського президента Джо Байдена взяти зобов'язання прийняти Україну в НАТО відразу після закінчення війни.

"Я думаю, що в цьому немає потреби. Україна матиме упорядкований процес прийому, а тим часом продовжить роботу над необхідними реформами", - сказав голова МОУ.

Міністр також наголосив, що користь від ухвалення України до НАТО лише зросла з урахуванням її боротьби проти військової агресії РФ.

"Після перемоги це буде в інтересах НАТО, тому що ми стали справжнім східним щитом НАТО або східним щитом Європи", - сказав він і додав, що Україна отримала "реальний бойовий досвід – як стримувати росіян, перемагати їх, застосовувати стандартне для НАТО озброєння".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости