Криминал | 25 Июля, 2023

Радник мера окупованого Маріуполя розповів про нову "схему" росіян

Свежие новости: Радник мера окупованого Маріуполя розповів про нову

Російські окупанти продовжують знищувати і розкрадати майно в Маріуполі Донецької області. Загарбники взялися різати на металобрухт залізничні вагони.

"Маріуполь здають на металобрухт. Спочатку на нього різали підприємства. Зараз – залізничні вагони і відправляють до Донецька. Як заявив представник одного з комунальних підприємств міста – "вагони будемо розрізати і відправляти до Донецька на переплавку". Це і не дивно. Окупанти не можуть відновити нормальну роботу жодного з великих підприємств міста", – заявив радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко.

Він наголосив, що залізничне сполучення в місті відсутнє. Саму ж залізницю російські окупанти знищили під час блокади міста.

"Тож основа економіки – мародерство. Росіяни вже вивезли з маріупольського порту металу на 25 мільйонів доларів. Їм цього замало. Тож продовжують різати та вивозити все, що залишилося", – резюмував Андрющенко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты