Политика | 20 Июля, 2023

ПВК «Вагнер» відпустила додому всіх зеків-найманців

Свежие новости: ПВК «Вагнер» відпустила додому всіх зеків-найманців

Командування ПВК "Вагнер" вирішило відпустити додому всіх колишніх ув'язнених, які були найманцями угруповання.

Про це пишуть " Важливі історії ", які вивчили повідомлення родичів найманців та представників компанії у їх закритих чатах. Видання зазначає, що багато колишніх найманців перебувають зараз у готелях Анапи в очікуванні помилування. 

Родичі чотирьох найманців підтвердили "Важливим історіям" знаходження колишніх ув'язнених у готелях Анапи. За словами однієї з них, усіх ув'язнених відпустять із готелів додому, після чого вони за бажання зможуть продовжити контракт із ПВК, щоб поїхати до Білорусі чи Африки, але спочатку їм потрібно виїхати у відпустку додому на 14-45 днів. 

За даними "Важливих історій", колишні ув'язнені живуть у селищі Витязево у готелях - "Релакс", "Кактус" та "Каліпсо". Доба проживання в них коштує від 2,3 тисяч до 7,2 тисяч рублів залежно від завантаженості. В одному з чатів повідомили, що в готелях зараз живе близько 400 "вагнерівців", їх не випускають за територію готелів, поки вони не отримають помилування та виплати.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты