Политика | 20 Июля, 2023

Окупанти готують операцію «під українським прапором», щоб спровокувати аварію на ЗАЕС, - розвідка

Свежие новости: Окупанти готують операцію «під українським прапором», щоб спровокувати аварію на ЗАЕС, - розвідка

Окупанти планують чергові провокації на Запорізькій АЕС із застосуванням важкого озброєння.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Імовірно найближчим часом окупанти планують організацію чергової збройної провокації на території Запорізької атомної електростанції. З цією метою «департамент військової контррозвідки» фсб поширює серед особового складу окупаційного контингенту інформацію про начебто підготовку українськими Силами безпеки і оборони штурму ЗАЕС.

Спецслужба окупантів стверджує, що наприкінці липня буде організовано «штурм» атомної станції, в якому начебто мають взяти участь «штурмові групи» і неназвані «добровольчі озброєні підрозділи України».

Тиражування такої інформації може свідчити про підготовку окупантами операції «під чужим прапором», яка призведе до масштабної аварії на ЗАЕС. За наявною інформацією наразі готуються чергові імітаційні обстріли станції з метою подальшого звинувачення в них України.

Раніше повідомлялось про замінування території станції, кількох енергоблоків та ставка-охолоджувача. Безвідповідальні дії рашистів неодноразово призводили до порушення норм ядерної безпеки та створення аварійних ситуацій на найбільшому в Європі ядерному об’єкті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты