Политика | 18 Декабря, 2022

Путін їде у Білорусь втягувати Лукашенко у війну проти України на суходолі, - генерал Наєв

Свежие новости: Путін їде у Білорусь втягувати Лукашенко у війну проти України на суходолі, - генерал Наєв

Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Наєв вважає, що в ході візиту президента Російської Федерації Володимира Путіна до Республіки Білорусь йтиметься про залучення збройних сил Білорусі до війни проти України на суходолі.

Заяву генерал-лейтенанта Сергія Наєва публікує сторінка Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

— Нещодавно очільник Кремля провів службову нараду з керівництвом Збройних сил РФ, в ході якої, як він особисто зазначив, розглядав пропозиції військового командування на найближчі та середньострокові перспективи. Відразу після цього він спланував зустріч з керівництвом республіки Білорусь, яка відбудеться незабаром.

На наш погляд, в ході цієї зустрічі будуть відпрацьовуватися питання подальшої агресії проти України та більш широкого залучення збройних сил республіки Білорусь до операції проти України, зокрема, на нашу думку, і на суходолі, - повідомив Сергій Наєв.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення в Україну російські війська використовували територію Білорусі для наступу, а також як авіаційну базу для обстрілів українських міст.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты