Политика | 26 Апреля, 2023

Ситуація в Бахмуті дуже складна, - командувач СЗГ

Свежие новости: Ситуація в Бахмуті дуже складна, - командувач СЗГ

Командувач Сил спеціальних операцій України Віктор Хоренко відвідав Бахмут у Донецькій області.

Про це 26 квітня  повідомила  прес-служба СЗГ.

Зазначається, що під час поїздки бригадний генерал ознайомився з поточною ситуацією у місті та поспілкувався з воїнами підрозділів Сил спеціальних операцій, що обороняють населений пункт.

"Справді ситуація в Бахмуті складна, проте хто, як не ви знаєте, що потрібно робити і як діяти в поточних умовах. Ваша робота тут ще раз доводить, що СЗГ - це насамперед перевага якості над кількістю", - наголосив Хоренко, звертаючись до захисникам.

Командувач СЗГ наголосив на важливості роботи груп спеціального призначення в Бахмуті.

"Вже тривалий час воїни Сил спеціальних операцій у повному обсязі виконують завдання щодо оборони міста, що залишається найгарячішою точкою фронту. Незважаючи на перевагу ворога та масовані атаки, спрямовані на знищення міських кварталів, оператори СЗГ України завдають противнику ударів на ключових ділянках, знищують його особистий. склад та виконують низку інших завдань, перешкоджаючи просуванню російських військ", - заявив він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости