Криминал | 17 Июля, 2023

Путін пообіцяв, що вже готує "відповідь" за Кримський міст

Свежие новости: Путін пообіцяв, що вже готує

Президент Російської Федерації провів нараду після підриву Кримського мосту вранці 17 липня. Диктатор пообіцяв "відповідь" і заявив, що Міноборони РФ вже готує відповідні пропозиції. 

Як повідомляє пропагандистське видання "РИА Новости", під час наради Путін попросив надати всю допомогу "постраждалій під час теракту дівчинці і її родичам " і взяти це питання на контроль. Він також заявив, що не сумнівається, "що всі обставини НП на Кримському мосту будуть встановлені".

Крім того, Путін наголосив, що важливо надати підтримку людям, які через перекриття на Кримському мосту "опинилися в скрутному становищі".

"Потрібно всебічно оцінити збитки від теракту на Кримському мосту і максимально оперативно відновити все", – зазначив російський диктатор. 

Вже після наради він анонсував "відповідь" за підрив мосту. За його словами, "Міноборони готує відповідні пропозиції". Саму атаку російський диктатор назвав "безглуздою з військової точки зору і жорстокою". 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости