Криминал | Николаев, 17 Июля, 2023

У Миколаєві засудили вбивцю, який інсценував самогубство жертви

Свежие новости: У Миколаєві засудили вбивцю, який інсценував самогубство жертви

У Миколаєві до 12 років ув'язнення засудили чоловіка, який вбив колегу, інсценував її самогубство, після чого забрав речі загиблої та втік.

Про результати справи повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі.

За даними правоохоронців, трагедія сталася 29 грудня 2022 року. чоловік разом з колегою відпочивав у барі, після закриття якого запропонував жінці продовжити відпочинок у парку «Дубки», що знаходиться біля перехрестя вулиць Троїцька та Новобузька.

— Під час розпиття спиртних напоїв між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік наніс близько п’яти  ударів руками та ногами в обличчя,   внаслідок чого жінка впала на землю. Продовжуючи свою злочину діяльність, зловмисник схопив жертву обома руками за шию та почав душити, в результаті чого жінка втратила свідомість, — йдеться в повідомленні.

Щоб приховати сліди злочину, чоловік вирішив інсценувати самогубство жертви. Він зняв з жінки колготки, намотав їх на шию та підвісив тіло за її шию до дерева. Правоохоронці повідомили, що смерть жертви настала саме після останніх дій злочинця.

— У подальшому зловмисник заволодів двома мобільними телефонами жертви та покинув місце скоєння злочину, — написали в прокуратурі.

Засуджений наразі  перебуває під вартою. Вирок поки ще не набрав законної сили. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости