Криминал | Первомайск, 19 Октября, 2018

Прокуратура в черговий раз відреагувала на порушення законодавства щодо цільового використання земель сільськогосподарського призначення

Свежие новости: Прокуратура в черговий раз відреагувала на порушення законодавства щодо цільового використання земель сільськогосподарського призначення

Так, Братським відділом Первомайської місцевої прокуратури за результатами опрацювання стану використання земель на території Братського району Миколаївської області встановлено, що у 2012 році між фізичною особою  та  Братською райдержадміністрацією укладено 2 договори оренди земельних ділянок загальною площею 8 га із цільовим призначенням - для сінокосіння та випасання худоби строком на 25 років.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Проте, орендарем, в порушення умов вказаних договорів, земельні ділянки використовувались всупереч цільовому призначенню – були засіяні озимими сільськогосподарськими культурами (пшеницею та ячменем).
Нецільове використання орендованих ділянок призводить до погіршення якості ґрунтів та виснаження земель, а також заниження розміру орендної плати.

Реагуючи на порушення, у жовтні поточного року Первомайська місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про дострокове розірвання договорів та повернення земельних ділянок у розпорядження держави.
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты