Общество | Южноукраинск, 22 Мая, 2023

Проблема стихійних сміттєзвалищ на дачних кооперативах Южноукраїнської громади

Свежие новости: Проблема стихійних сміттєзвалищ на дачних кооперативах Южноукраїнської громади

Пластикові та скляні пляшки, старий одяг, шини,  та інше побутове сміття- таке сміття мешканці громади  залишають  на території дачних кооперативів.

Проблема стихійних сміттєзвалищ на дачних кооперативах  стала проблемою нашої громади. Мешканці скидають сміття  до посадок, лісосмуг, лісових масивів. А, де одна купа сміття, там звісно – і багато. Саме стихійні сміттєзвалища є одним із основних джерел забруднення навколишнього середовища, і кількість, їх нажаль,  щороку зростає.

В першу чергу громадяни повинні дотримуватися вимог поводження з відходами, не допускати засмічення та забруднення території. Викидання сміття у місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену Кодексом України  про адміністративні  правопорушення та Правилами  благоустрою забезпечення чистоти і порядку на території Южноукраїнської міської територіальної громади та передбачає  штраф у розмірі  від 340 грн. до 1360 грн.

З метою збереження навколишнього природного середовища  в черговий раз звертаємось до мешканців Южноукраїнської громади з проханням не складувати побутове сміття у не встановлених місцях,  та не створювати несанкціоновані сміттєзвалища в лісових масивах, посадках,  дачних кооперативах.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты