Общество | Николаев, 22 Мая, 2023

На дорогах Миколаївщини працюватимуть чотири пункти вагового контролю

Свежие новости: На дорогах Миколаївщини працюватимуть чотири пункти вагового контролю

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області замовила на 5,3 млн грн послуги з обслуговування чотирьох вагових комплексів.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorrо.

На послуги з ремонту, технічного обслуговування дорожньої інфраструктури та технічне обслуговування пунктів габаритно-вагового контролю у русі (WIM) на автомобільних дорогах загального користування державного значення у Миколаївській області планують витратити 5 мільйонів 312 тисяч 903 гривень. Аукціон стартує 6 червня.

Переможець тендеру має до кінця року моніторити роботу вагових пунктів та проводити щомісячне технічне обслуговування обладнання. Мова йде про чотири пункти:

  • пункт габаритно-вагового контролю у русі на автомобільній дорозі загального користування Н-11 Дніпро — Миколаїв (через  м. Кривий Ріг), км 144+505
  • пункт габаритно-вагового контролю у русі на автомобільній дорозі загального користування Н-14 Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв, км 232+365
  • пункт габаритно-вагового контролю у русі (WIM) на автомобільній дорозі Н-24 Благовіщенське — Миколаїв (через  м. Вознесенськ), км 220+718 (WIM25)
  • пункт габаритно-вагового контролю у русі на автомобільній дорозі Т-15-13 Нечаяне – Очаків, км 36+598

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты