Политика | 29 Января, 2024

Призначено керівницю Агентства оборонних закупівель Міноборони

Свежие новости: Призначено керівницю Агентства оборонних закупівель Міноборони

Марину Безрукову призначено керівницю держпідприємства «Агенція оборонних закупівель».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

У відомстві зазначили, що зміна очільника – перший крок до трансформації «Агенції оборонних закупівель». Наступний етап – створення Наглядової ради з професійних та компетентних менеджерів міжнародного рівня.

«Міноборони вибудовує нову архітектуру закупівель, яка унеможливить прояви корупції та буде відповідати стандартам НАТО. Зміна менеджменту - це перший крок до кардинального перезавантаження «Агенції оборонних закупівель». Наш пріоритет - це своєчасне та якісне забезпечення наших воїнів усім необхідним. Без простору для корупції», - зазначив заступник Міністра оборони Дмитро Кліменков

Як зазначають у відомстві, Марина Безрукова має понад 20 років досвіду в управлінні ланцюгами постачання та розвитку партнерства з іноземними компаніями (США, Канада, Європа, Близький Схід, Африка). У 2017-2024 роках вона працювала в Національній енергетичній компанії «Укренерго», де розробила та впровадила сучасну політику закупівель.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости