Политика | 15 Ноября, 2023

Президент Зеленський пояснив, чому важливо обороняти Авдіївку, і чому її хоче захопити путін

Свежие новости: Президент Зеленський пояснив, чому важливо обороняти Авдіївку, і чому її хоче захопити путін

Президент України Володимир Зеленський заявив, що важливо втримувати оборону в Авдіївці, щоб знищити якомога більше окупантів.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

- Ми маємо розуміти, що в путіна зараз дуже цинічна й конкретна політична мета – і він готовий убити скільки завгодно своїх людей, бо хоче на першу половину грудня показати хоча б якийсь тактичний результат. Тоді, коли планує оголосити про свої вибори. росія вже втрачає під Авдіївкою і солдатів, і техніку швидше та масштабніше, ніж, зокрема, під Бахмутом. Витримувати цей їхній натиск надзвичайно складно. І кожен наш воїн, який тримає позиції, кожен наш воїн, який виконує бойові завдання саме там, заслуговує на надзвичайну нашу вдячність. Справжні герої!

- Що більше російської сили буде знищено зараз під Авдіївкою, то гіршою для ворога буде загальна ситуація, загальний перебіг цієї війни. Я хочу зараз особливо відзначити воїнів 53-ї та 110-ї окремих механізованих бригад і артилеристів 55-ї окремої артилерійської бригади. Усі вони бʼються саме на Авдіївському напрямку й цими днями дали Україні найкращі результати. Дякую вам, воїни! - сказав Зеленський.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости